Peltonen & Sinisalo

Yritys

Arkkitehtuuritoimisto palveluksessasi

Yritys

Arkkitehtuuritoimisto Peltonen & Sinisalo Oy on vuonna 1997 perustettu, alun perin kahden miehen tamperelainen suunnittelutoimisto, jonka päätoimialana on rakennussuunnittelu. Ydinosaamistamme ovat erityisesti asunto- ja toimitilasuunnittelu, joista meillä on molemmista pitkä kokemus.

Vuosien lisäksi olennainen vahvuutemme on eri suunnittelualojen ymmärtäminen. Tällä takaamme prosessin hallinnan alusta loppuun sekä kokonaisvastuusuunnittelun toteutumisen. Lisäksi haluamme mainita vielä intohimon – aito kiinnostus arkkitehtuuria kohtaan vie meitä eteenpäin. Tänä päivänä, yli 500 projektia takanamme, suunnittelemme kohteita ympäri Suomen.

Tapamme toimia

Yrityksen perustamisesta lähtien toimintaamme on ohjannut yksi arvo, asiakaslähtöisyys. Meidän mielestämme onnistuneessa suunnitteluprosessissa tärkeintä on vuoropuhelu toimeksiantajan kanssa – näin varmistamme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomioimisen. Tavoitteenamme on aina luoda erinomaista arkkitehtuuria, rakennustaidetta, joka antaa kohteelle sen ansaitseman lisäarvon.

Käytämme suunnittelussamme perinteisten menetelmien lisäksi monipuolisia ja ajanmukaisia CAD-ohjelmistoja. Tuotemalliperusteinen suunnittelutyömme mahdollistaa havainnollistamisen perinteisten, 3D-mallien- ja kuvien sekä animaatioiden avulla.

Käyttämämme ohjelmistot:

  • Autodesk AutoCAD
  • Autodesk Revit
  • Autodesk Navisworks Simulate
  • Autodesk 3ds Max Design
  • Adobe Photoshop

Samoin korostamme toiminnassamme vastuullisuutta. Tästä osoituksena meillä on konsulttitoiminnan vastuuvakuutus ja kuulumme Luotettava Kumppani -järjestelmään. Panostamme myös taloudelliseen kannattavuuteen ja henkilökunnan kehittämiseen, jonka myötä olemme saaneet useana peräkkäisenä vuonna toiminnastamme Bisnode Oy:n myöntämän AAA-luottoluokituksen.

Historiamme

Rakennusarkkitehdeiksi samaan aikaan opiskelleet Tuukka Peltonen ja Tero Sinisalo perustivat toimiston vuonna 1997. Miehet vastasivat yhtiön toiminnasta seitsemän vuoden ajan kahdestaan ja keskittyivät tuolloin pääasiassa pientaloihin ja laajennuksiin. Kokemuksen karttuessa suunniteltavien kohteiden vaativuus kasvoi ja toiminnan laajentuessa suurempiin hankkeisiin ensimmäinen työntekijä palkattiin vuonna 2004. Siitä lähtien henkilöstön määrä on jatkanut kasvuaan ja toimisto työllistää tänä päivänä seitsemän alan ammattilaista. Nykyisin kohteet ovat asuin- ja toimitiloja, joita suunnitellaan ympäri Suomea noin parikymmentä vuodessa. Samoin kokonaisvastuusuunnittelu kasvaa koko ajan merkittävämmäksi osaksi toimintaamme.

ryhmakuva2

aaa